Openingstijden

welkom in de Sprenkelaar!

Je bent nog steeds welkom in de Sprenkelaar!
Helaas moeten we vanaf 28 november 2021 om 17.00 uur sluiten. Dit zijn de openingstijden vanaf 28 november 2021.
Wat dit precies inhoudt, kun je hier verder lezen. 

Vanaf zaterdag 6 november is het voor elke bezoeker vanaf 18 jaar verplicht om een QR-code te laten zien bij de receptie. Dit geldt ook voor de ouders/begeleiders van de kinderen van de zwemles. Er kan ook gevraagd worden naar een geldig ID-bewijs om de QR-code te controleren. Lees hier verder.

Let op: vanaf 13 november zijn de corona-maatregelen weer aangescherpt. Dit betekent dat er geen toeschouwers aanwezig mogen zijn bij sportwedstrijden en ook niet bij het diploma-zwemmen. 

Een veilig bezoek staat vooralsnog voorop, daarom vragen wij je de volgende maatregelen in acht te nemen:
– je hebt géén corona gerelateerde klachten
– je houdt je ten allen tijde 1,5 meter afstand (dit is verplicht)
– je desinfecteert bij binnenkomst je handen
– mondkapje ophouden tot de kleedkamers is verplicht

Aangezien het landelijke beleid ten aanzien van COVID-19 nogal eens wijzigt, vragen wij je deze maatregelen vlak voor je bezoek nogmaals te checken.

Omdat we een veelzijdigheid aan baden en activiteiten hebben vond je op deze onderstaande pagina een uitgebreid rooster. Helaas nemen de coronacijfers weer toe, dus kunnen we nog steeds niet terug naar ons “oude” rooster. Vooralsnog houden we ons aan het openingsstellingsrooster vanaf 28 november 2021. Vanaf 17.00 uur sluit de accommodatie miv 28-11-21.

Mocht je er toch nog niet helemaal uitkomen of heb je opmerkingen, aarzel dan niet om ons te bellen.  (055 – 36 62 600).

Feestdagen
Op nationale feestdagen is de Sprenkelaar gesloten.
Dit seizoen zijn dat: 24, 25, 26, 31 december 2021, 1 januari 2022. Ook de zwemlessen vervallen op deze momenten.
Met Pasen, Hemelvaart, Pinksteren en op 5 mei (1x per 5 jaar) is de Sprenkelaar ook gesloten.

Zomervakantie 2022 9 juli t/m 21 augustus
De openingstijden en zwemlestijden worden dan (meestal) aangepast. Dit wordt vooraf tijdig gecommuniceerd. Tijdens de korte schoolvakanties gaan de zwemlessen normaal door. De openingstijden kunnen aangepast worden ivm recreatief zwemmen voor kinderen.