Openingstijden

welkom in de Sprenkelaar!

In verband met het Coronavirus zijn wij maar beperkt open. Op dit moment alleen voor zwemlessen. 

Je bent dagelijks welkom in de Sprenkelaar! Omdat we een veelzijdigheid aan baden en activiteiten hebben vind je op deze pagina een uitgebreid rooster. Bekijk rechts wat er vandaag te doen is in de Sprenkelaar. In het rooster, verderop op deze pagina, zie je wat er vandaag, morgen en volgende week te doen is in de Sprenkelaar en wanneer jij terecht kunt voor jouw favoriete zwemactiviteit.

Uitleg openingstijden
Op deze site laten we de openingstijden van de verschillende baden zien. Als er een activiteit in staat, is dat bad geopend met die activiteit. Als er geen activiteiten vermeld staan, is het bad dus ook niet geopend. Voorbeeld: op maandag kun je komen banen zwemmen in het diepe bad van 7.00-12.30 en van 14.30-15.30. Daarna zijn er alleen zwemlessen van 15.30-19.00 uur (gesloten voor publiek). ‘s Avonds is er weer banen zwemmen van 19.00-19.30 en van 21.00-23.00 uur.
Ook de tijden van Wellness zijn onderverdeeld in de beschikbare baden. Met de wellness activiteit in het “recreatiegedeelte” bedoelen we de bubbelbaden en het jetstreambad. Omdat deze site nét nieuw is, kunnen er nog een aantal foutjes in de openingstijden voorkomen.

Mocht je er toch nog niet helemaal uitkomen of heb je opmerkingen, aarzel dan niet om ons te berichten met Messenger (Facebook), via mail of telefonisch (055 – 36 62 600).

Feestdagen
Op nationale feestdagen is de Sprenkelaar gesloten.