Openingstijden

welkom in de Sprenkelaar!

Je bent weer dagelijks welkom in de Sprenkelaar!
Vanaf 25 september 2021 zijn de openingstijden verder uitgebreid. Klik hier voor deze openingstijden. Vanaf 25 september hoeft er niet meer gereserveerd te worden. Je kunt dus gewoon weer komen banen zwemmen, aquasporten en gebruik maken van de wellness.

Naar aanleiding van de persconferentie op 14 september 2021 is bekend geworden dat voor doorstroomlocaties, waaronder ook zwembaden en wellness bedrijven géén testen voor toegang nodig is.

Een veilig bezoek staat vooralsnog voorop, daarom vragen wij je de volgende maatregelen in acht te nemen:
– je hebt géén corona gerelateerde klachten
– je houdt je ten allen tijde 1,5 meter afstand (dit is een dringend advies)
– je desinfecteert bij binnenkomst je handen

Voor meer uitgebreide informatie bekijk de pagina op rijksoverheid:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/recreatie

Aangezien het landelijke beleid ten aanzien van COVID-19 nogal eens wijzigt, vragen wij je deze maatregelen vlak voor je bezoek nogmaals te checken.

Omdat we een veelzijdigheid aan baden en activiteiten hebben vond je op deze onderstaande pagina een uitgebreid rooster. Als alles weer soepel gaat lopen in het najaar kunnen we de “oude” openingstijden weer op deze pagina gaan gebruiken. Vooralsnog houden we ons aan het openingsstellingsrooster vanaf 25 september 2021.

Mocht je er toch nog niet helemaal uitkomen of heb je opmerkingen, aarzel dan niet om ons te bellen.  (055 – 36 62 600).

Feestdagen
Op nationale feestdagen is de Sprenkelaar gesloten.
Dit seizoen zijn dat: 24, 25, 26, 31 december 2021, 1 januari 2022. Ook de zwemlessen vervallen op deze momenten.
Met Pasen, Hemelvaart, Pinksteren en op 5 mei (1x per 5 jaar) is de Sprenkelaar ook gesloten.

Zomervakantie 2022 9 juli t/m 21 augustus
De openingstijden en zwemlestijden worden dan (meestal) aangepast. Dit wordt vooraf tijdig gecommuniceerd. Tijdens de korte schoolvakanties gaan de zwemlessen normaal door. De openingstijden kunnen aangepast worden ivm recreatief zwemmen voor kinderen.