Zwemles

leren zwemmen in de Sprenkelaar

De meeste Nederlanders hebben een zwemdiploma of meerdere zwemlessen gevolgd. Niet zo gek, als je bedenkt dat Nederland voor een groot gedeelte uit water bestaat. Met een zwemdiploma op zak voel je je vrij in het water en laat je je kinderen met een gerust hart het zwembad ingaan.

Zwemles voor iedereen
Bij zwemles denken we al snel aan kinderen, maar ook volwassenen kunnen op zwemles. Bijvoorbeeld wanneer je dit op jongere leeftijd niet hebt kunnen doen of wanneer je uit een ander land komt waar zwemles niet de standaard is. Drie redenen om je kind naar zwemles te laten gaan of zelf op zwemles te gaan:

  • Je kunt zwemmen en daarmee overleven als je in het water beland
  • Je kunt met een gerust hart het zwembad induiken en jezelf redden
  • Je kunt (en mag) deelnemen aan watersporten, zoals zeilen of waterpolo

Zowel kinderen als volwassenen kunnen bij de Sprenkelaar terecht voor zwemlessen. Net als andere zwemscholen werken wij met het nationaal erkende Zwem-ABC, een paspoort voor een leven lang zwem- en waterplezier. Zowel diploma A, als B en C kun je bij de Sprenkelaar behalen. Op allesoverzwemles.nl vind je meer over het Zwem-ABC.

In het menu aan de rechterkant vind je alles over zwemlessen, de tarieven en aanvullende informatie. Heb je vragen over zwemles? Mail ons dan!