Tarieven zwemles

alles over de kosten voor zwemles

We willen graag dat je kind goed en veilig leert zwemmen. Dit kost geld. We betalen daarvan het zwembad, het water en de zwemonderwijzers. De kosten voor zwemles zijn voor kinderen en volwassenen gelijk. Op onze tarievenpagina vind je actuele prijzen.

Verschillende mogelijkheden
Wat de totale kosten uiteindelijk worden hangt af van de snelheid waarmee jij of je kind de vaardigheden aanleert om veilig en goed te kunnen zwemmen. Om geen risico te nemen, kun je een “All-in Zwem-AB abonnement” aanschaffen. Deze is 1 jaar en 9 maanden geldig en is inclusief het examengeld. Mocht jij of je kind er om bepaalde redenen langer over doen, dan is het abonnement uiteraard te verlengen. Jonge kinderen doen er over het algemeen langer over dan oudere kinderen.

Je kunt ook kiezen voor een 3 maandenkaart, 1 maandkaart of voor een losse zwemles. Dit bepaal je zelf! Let wel op; tijdens de feestdagen vervallen de zwemlessen. Je kunt zelf uitrekenen wat het gunstigst uitkomt. Een 3 maandenkaart is het voordeligst, een losse zwemles verhoudingsgewijs het duurst. Schrijf je kind hier in voor zwemles.

De kosten voor 2021

  • All-in Zwem-AB: € 670,00 (1 x per week les)
  • Losse zwemles 45 min.: € 10,90
  • Losse zwemles 30 min.: € 7,30
  • 1 maandkaart: € 47,70
  • 1 maandkaart 2 x per week: € 95,35 (* verplicht een abonnement te nemen bij 2 x per week zwemles; abonnementen kunnen wel meegenomen worden naar de B- en C-lessen)
  • Examengeld: € 12,75 per diploma

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de zwemlessen.

Via de Gemeente Apeldoorn en Stichting Leergeld zijn er betalingsmogelijkheden voor minima; kinderen krijgen dan het zwemlesgeld t/m het A-diploma vergoed.
Bij Stichting Leergeld zijn er ook mogelijkheden voor het behalen van het B- en C-diploma. Informeer hier: Stichting Leergeld