Recreatief zwemmen

spetteren, spelen en zwemmen

Weekend, vakantie of gewoon een dagje vrij? Kom lekker zwemmen! Op verschillende dagen en tijd is zwembad de Sprenkelaar open voor recreatief zwemmen, ook wel vrij zwemmen genoemd. Geniet van het gehele zwembad en alle faciliteiten. Check de openingstijden en kijk bij familie/recreatie zwemmen.

Duik in het diepe bad of ga ontspannen in de wellness
Tijdens recreatief zwemmen zijn zowel het diepe bad als het peuterbad en het wellness-centrum toegankelijk. In het diepe bad is de glijbaan open en staat de duikplank klaar. Ook komt de loopmat in het water.

Het peuterbad is open voor de kleinere kinderen. Zij kunnen daar in alle rust spetteren en spelen. In de weekenden en in de vakanties hebben we speciale ‘recreatieve zwemtijden’ voor kinderen. Dan kan er lekker en rustig gespeeld worden in een ontspannen sfeer. Houd hiervoor de roosters in de gaten.

Tijdens recreatief zwemmen kun je ook gebruik maken van de wellness-mogelijkheden. In de bubbelbaden kan gechilled worden en heb jij de stoombaden al eens geprobeerd?

Eten en drinken
Voor maar € 1,00 kun je koffie, thee, water of warme chocolademelk halen. Het is toegestaan om je eigen eten en drinken te nuttigen.

Kosten
De kosten voor een dagje recreatief zwemmen vind je aan de rechterkant op deze pagina, net als de openingstijden. Je kunt op deze tijden gewoon langskomen en lekker het bad in duiken.

Kom ook lekker zwemmen in de Sprenkelaar en ervaar dat het heel chill is!