Recreatief zwemmen

spetteren, spelen en zwemmen

Kom in de herfstvakantie zwemmen in de Sprenkelaar!
Tijdens de schoolvakanties organiseren we altijd extra leuke activiteiten voor de kinderen van de basisschool. Ook de aankomende herfstvakantie hebben we weer wat leuks bedacht. Klik hier om de  flyer herfstvakantie 2018 te bekijken. 

Openingstijden herfstvakantie zaterdag 20 t/m zondag 28 oktober 2018 voor recreatief zwemmen:
Zaterdag 20 en 27 oktober: 13.00-16.00 uur / Zondag 21 en 28 oktober 9.30-13.30 uur
Maandag 22 oktober 11.30-15.30 uur met het thema Survival:
pop opduiken, gekleed zwemmen (je mag kleding meenemen) en zwemmend redden;
hoe moet dat nou eigenlijk? Je krijgt les van onze lifeguards
Dinsdag 23 oktober 11.30-15.30 uur met het thema Spelletjes:
o.a. glijbaanrace en wie maakt de grootste bom van de duikplank?
Donderdag 25 oktober 11.30-15.30 uur met het thema Onderwater:
zeemeerminzwemmen, snorkelen en schatduiken.
Vrijdag 26 oktober 11.30-15.30 uur met het thema Disco:
Aquakids in het ondiepe en disco thema
Op deze themamiddagen staat er ook ranja voor jullie klaar.

Voor overige openingstijden tijdens de herfstvakantie, klik hier

Je hoeft natuurlijk niet aan de deze spelletjes mee te doen. Op alle dagen in de herfstvakantie ligt ook gewoon de RUN WIPE OUT stormbaan in het diepe bad. Vervelen hoef je je dus helemaal niet 🙂

Weekend, vakantie of gewoon een dagje vrij? Kom lekker zwemmen! Op verschillende dagen en tijd is zwembad de Sprenkelaar open voor recreatief zwemmen, ook wel vrij zwemmen genoemd. Geniet van het gehele zwembad en alle faciliteiten.

Duik in het diepe bad of ga ontspannen in de wellness
Tijdens recreatief zwemmen zijn zowel het diepe bad als het peuterbad en het wellness-centrum toegankelijk. In het diepe bad is de glijbaan open en staat de duikplank klaar. Ook komt de loopmat in het water. In de vakanties is het extra cool: dan plaatsen we een leuk opblaasobject.

Het peuterbad is open voor de kleinere kinderen. Zij kunnen daar in alle rust spetteren en spelen. In de weekenden en in de vakanties hebben we speciale ‘recreatieve zwemtijden’ voor kinderen. Dan kan er lekker en rustig gespeeld worden in een ontspannen sfeer. Houd hiervoor de roosters in de gaten.

Tijdens recreatief zwemmen kun je ook gebruik maken van de wellness-mogelijkheden. In de bubbelbaden kan gechilled worden en heb jij de stoombaden al eens geprobeerd?

Eten en drinken
Voor maar € 1,00 kun je koffie, thee, water of warme chocolademelk halen. Het is toegestaan om je eigen eten en drinken te nuttigen.

Kosten
De kosten voor een dagje recreatief zwemmen vind je aan de rechterkant op deze pagina, net als de openingstijden. Je kunt op deze tijden gewoon langskomen en lekker het bad in duiken.

Kom ook lekker zwemmen in de Sprenkelaar en ervaar dat het heel chill is!