Zwemles voor volwassenen

zwemlessen voor mannen en vrouwen

Om verschillende redenen kan het zijn dat je nog niet in het bezit bent van een zwemdiploma. Bijvoorbeeld omdat je dit vroeger niet gelukt is, of omdat je in het land waar je vandaan komt geen zwemlessen hebt kunnen volgen. Bij de Sprenkelaar kun je alsnog je zwemdiploma of zelfs het hele Zwem-ABC behalen. Je leert dan zwemmen tijdens zwemlessen voor volwassenen.

Bepaal je eigen tempo
Op maandagavond, van 19.00 – 19.30 uur volg je zwemles op jouw tempo. Deze zwemlesgroep bestaat uit zowel mannen als vrouwen. Ben je vrouw en zwem je liever met alleen vrouwen? Kijk dan hier.

De zwemles voor volwassenen start in het ondiepe bad. Zo leer je wennen aan het water. Als je eenmaal gewend bent, dan gaan we verder en leer daadwerkelijk zwemmen. Wanneer jij het aangeeft gaan we door naar de volgende stap. Dit is bijvoorbeeld de overstap naar het diepere bad. Zo bepaal jij het tempo en haal je in jouw snelheid je zwemdiploma.

Schrijf je op tijd in
Tijdens de zomervakantie en de Ramadan worden deze zwemlessen niet gegeven. Het is belangrijk dat je je tijdig inschrijft voor deze zwemlessen. Er is namelijk een wachtlijst. Heb je vragen over deze zwemlessen? Neem dan contact met ons op.

Lees hier het verhaal van Dick Gorter die op 60-jarige leeftijd nog zijn A-diploma behaald heeft.