Zeemeermin zwemmen

zwemmen met een zeemeerminstaart

Zwemmen met een zeemeerminstaart. Je kent het vast uit tekenfilms, maar wist je dat je dit zelf ook kunt doen!? Zodra je klaar bent met je zwemlessen kun je meedoen met “Zeemeermin zwemmen”.

Op woensdag van 16:15 – 17:00 uur organiseren we speciale zeemeerminlessen. In deze lessen leer je zwemmen zoals een echte zeemeermin. Hoe gaaf is dat!?

4 keer per jaar starten we met een nieuwe groep. In totaal doe je mee aan 6 lessen. Daarna kun je zwemmen als een echte zeemeermin. De lessen worden gegeven in het instructiebad. Zodra je er klaar voor bent gaan we ook zeemeermin zwemmen in het diepe bad. De laatste les sluiten we ook speciaal af.

Kosten
Om deel te kunnen nemen aan de zeemeerminlessen vragen we een bijdrage van € 76,50. Wij regelen de zeemeerminstaart. Uiteraard mag je ook je eigen staart meenemen.
Schrijf je tijdig in voor zeemeermin zwemmen, er is een wachtlijst. Inschrijven is gratis als je bij ons op zwemles hebt gezeten, je kunt dezelfde zwemlespas gebruiken. Inschrijven doe je dan bij de balie van de receptie. Heb je niet bij ons zwemles gezeten? Dan kan je je kosteloos inschrijven en krijg je een pasje we maken dan ook meteen een foto van je zodat we weten wie je bent.

Doe mee en schrijf je in voor Zeemeermin zwemmen. Dit kan via onze inschrijfpagina; selecteer dan “zeemeerminzwemmen”.

Heb je nog meer vragen? Stel ze dan via de mail.