Ladies Night

dinsdagavond alleen voor dames

Dinsdagavond is vrouwenavond in de Sprenkelaar! Mannen zijn het zwembad uit, alle ruimte voor vrouwen tijdens Ladies Night. In een relaxte en ontspannen sfeer kun je volop genieten van een gezellig avondprogramma in het water.

Avondprogramma
Van 19.00 – 22.30 uur ben je welkom. Relaxen, sporten en sfeer staan centraal. Geniet van het water en de uitgebreide wellness-mogelijkheden, t/m een lekkere douchebeurt met scrubzout, om je lichaam te ontdoen van dode huidcellen. Je kunt ook meedoen met verschillende activiteiten:

Mannen
Ladies Night is een écht vriendinnenavond. Alleen vrouwen zijn welkom. Er zijn wel mannelijke personeelsleden aanwezig, zij verzorgen bijvoorbeeld de Aquasporten. Wil je écht afgeschermd zwemmen, dan verwijzen we je graag door naar de zondagavond. De zondagavond is zeer geschikt voor Moslimvrouwen, aangezien er dan helemaal geen mannelijk personeel aanwezig is.

Ladies Night Special
Elke laatste dinsdag van de maand organiseren we de “Ladies Night Special”. Elke maand hebben we een verrassend thema, met aangepaste activiteiten en gratis fruit.

Gratis naar de sauna
Van 28 augustus t/m 31 december hoef je tijdens Ladies Night niet extra bij te betalen voor de sauna’s. Zo kun je optimaal genieten en, wanneer je niet zo vaak in de sauna komt, onze sauna’s eens lekker uitproberen.

Tarieven
Voor de prijs hoef je het niet te laten. Een keer meedoen kost maar € 5,40. Hiervoor kun je gebruik maken van alle faciliteiten. Wil je deelnemen aan een Aquasport, dan betaal je per sport € 2,00 bij. Wil je vaker komen? Neem dan een abonnement of meerbadenkaart. Aanmelden is niet nodig, je kunt zo meedoen.