Ladies Night

dinsdagavond alleen voor dames

Dinsdagavond is vrouwenavond in de Sprenkelaar! Mannen zijn het zwembad uit, alle ruimte voor vrouwen tijdens Ladies Night. In een relaxte en ontspannen sfeer kun je volop genieten van een gezellig avondprogramma in het water.

Avondprogramma
Van 19.00 – 22.00 uur ben je welkom. Relaxen, sporten en sfeer staan centraal. Geniet van het water en de uitgebreide wellness-mogelijkheden, t/m een lekkere douchebeurt met scrubzout, om je lichaam te ontdoen van dode huidcellen. Je kunt ook meedoen met verschillende activiteiten:

Geen mannen
Ladies Night is een écht vriendinnenavond. Alleen vrouwen zijn welkom. Er zijn wel mannelijke personeelsleden aanwezig, zij verzorgen bijvoorbeeld de Aquasporten. Wil je écht afgeschermd zwemmen, dan verwijzen we je graag door naar de zondagavond. De zondagavond is zeer geschikt voor Moslimvrouwen, aangezien er dan helemaal geen mannelijk personeel aanwezig is.

Ladies Night Special

In 2018 organiseerden we de “Ladies Night Special”. Voor 2019 gaan we ook weer specials inplannen.

Naast maandelijkse “fruit-avondjes” (1e dinsdag van de maand) bieden we de specials aan om de 2 maanden. De data voor de Ladies Night special zijn: 7 mei 2019 WaterYoga & voetreflex. En dinsdag 2 juli Summer Beats.  Je betaalt alleen de zwementree. Bovendien zorgen we voor een gezond hapje.

Tarieven
Voor de prijs hoef je het niet te laten. Een keer meedoen kost maar € 5,65. Hiervoor kun je gebruik maken van alle faciliteiten. Wil je deelnemen aan een Aquasport, dan betaal je per sport € 2,05 bij. Wil je vaker komen? Neem dan een abonnement of meerbadenkaart. Aanmelden is niet nodig, je kunt zo meedoen.