Ladies Night

dinsdagavond alleen voor dames

Dinsdagavond is vrouwenavond in de Sprenkelaar! Mannen zijn het zwembad uit, alle ruimte voor vrouwen tijdens Ladies Night. In een relaxte en ontspannen sfeer kun je volop genieten van een gezellig avondprogramma in het water.

Avondprogramma
Van 19.00 – 22.30 uur ben je welkom. Relaxen, sporten en sfeer staan centraal. Geniet van het water en de uitgebreide wellness-mogelijkheden, t/m een lekkere douchebeurt met scrubzout, om je lichaam te ontdoen van dode huidcellen. Vanaf 28 augustus 2018 zijn de tijden van de Aquasporten iets aangepast. Je kunt ook meedoen met verschillende activiteiten:

Geen mannen
Ladies Night is een écht vriendinnenavond. Alleen vrouwen zijn welkom. Er zijn wel mannelijke personeelsleden aanwezig, zij verzorgen bijvoorbeeld de Aquasporten. Wil je écht afgeschermd zwemmen, dan verwijzen we je graag door naar de zondagavond. De zondagavond is zeer geschikt voor Moslimvrouwen, aangezien er dan helemaal geen mannelijk personeel aanwezig is.

Ladies Night Special

In 2018 organiseerden we de “Ladies Night Special”. Voor 2019 gaan we ook weer specials inplannen. Meer info volgt binnenkort hierover.

De data voor de Ladies Night special zijn: 25 september, 30 oktober, 27 november en 18 december 2018. We beginnen het seizoen op 25 september met “Fruit & Fit”; een kennismakingsavond met alle Aquasporten. Op deze avond kun je afwisselend meedoen met alle Aquasporten die we aanbieden. Je betaalt alleen de zwementree. Bovendien zorgen we voor een gezond hapje.

Tarieven
Voor de prijs hoef je het niet te laten. Een keer meedoen kost maar € 5,55. Hiervoor kun je gebruik maken van alle faciliteiten. Wil je deelnemen aan een Aquasport, dan betaal je per sport € 2,00 bij. Wil je vaker komen? Neem dan een abonnement of meerbadenkaart. Aanmelden is niet nodig, je kunt zo meedoen.