Baby & Peuter lessen

lekker zwemmen met je baby of peuter

Hoe eerder een kind went aan water, hoe beter dit is voor veilig omgaan met water op latere leeftijd. Lekker spetteren en spelen is het water is ook goed voor de ontwikkeling van je baby of peuter. In het water wordt bewegen optimaal gestimuleerd. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van spieren en gewrichten. Daarbij versterken het ontspannende water en het lichamelijk contact de band tussen ouder en kind. Genoeg redenen om lekker te gaan zwemmen met je kindje.

Om je veilig en goed te leren zwemmen met je baby of peuter hebben we verschillende lessen ingericht, waar je zonder te reserveren aan kunt deelnemen. Hartstikke gezellig!

Vanaf 25 september 2021 zijn er nieuwe lestijden op de woensdag- en de vrijdagochtend. Klik hier voor deze Baby-Peuter-Kleuterlessen tijden.

Op de woensdagavond is er een spetterende instuif van 17.15-19.00 uur voor alle leeftijden van 0-4 jaar.

Zwemles voor jonge kinderen
Vierjarige kinderen die nog niet naar zwemles gaan kunnen deelnemen aan een nieuwe vorm van zwemles op de vrijdag. Voor deze lessen moet men aanmelden. Leerlingen uit deze groep kunnen vervroegd naar de zwemlessen doorstromen. De aanleg en onderwijsrijpheid zijn daarbij bepalend. We noemen dit in de Sprenkelaar zwemles voor jonge kinderen.