Baby- & Peuter-instuif

in de vakanties een ochtend speciaal voor de kleinsten

In de Sprenkelaar kun je terecht voor baby- en peuterlessen. In de vakanties zijn deze lessen er op donderdag- en vrijdagochtend niet. Toch kun je alsnog met je kids in het zwembad terecht.

Vrolijke noot
Op donderdag- en vrijdagochtend ben je met je baby of peuter van harte welkom op de Baby- en Peuter-instuif. Van 10.00 tot 11.30 uur staan de kleinsten centraal in het instructiebad. Er liggen leer- en spelmaterialen klaar en er is een zwemonderwijzer aanwezig, die bijvoorbeeld voor een vrolijke noot zorgt en een liedje zingt. Broertjes, zusjes, opa’s en oma’s, ze mogen allemaal meekomen. Vanaf 11.30 uur is het diepe bad geopend voor recreatief– /gezinszwemmen. Hier kun je dan ook naartoe, net als naar de bubbelbaden en het peuterbad.

Kosten
Om aan de Baby- & Peuter-instuif deel te nemen hoef je je niet aan te melden. Je kunt gewoon langskomen. De tarieven voor de Baby- & Peuter-instuif zijn als volgt ingedeeld:

  • Volwassenen: € 5,55
  • 4 – 18 jaar en 65+: € 5,05
  • Kinderen van 1 t/m 3 jaar: € 0,75
  • Baby’s tot 1 jaar: € 0,00

De meerbadenkaarten  en abonnementen zijn ook te gebruiken. Voor de kluisjes kun je een muntje van € 0,50 aanschaffen; deze is herbruikbaar. Natuurlijk mag je je eigen eten en drinken meenemen. Er is ook koffie, thee en water verkrijgbaar voor € 1,00. Het zwembad blijft tot in ieder geval 15.30 uur open.