Snorkelen

vrij bewegen en genieten onder water

Snorkelen is populair onder veel Nederlanders. De meesten hebben tijdens vakantie wel eens een duikbrik en een snorkel opgezet, om de mooie onderwaterwereld beter te bekijken. Vanwege de populariteit en aanvragen bij ons zwembad hebben we lessen “Snorkelen” opgenomen in ons programma! Zo hoef je niet meer op vakantie om te kunnen snorkelen.

Snorkelen is een watersport waarbij men zwemt of drijft in het water met een duikbril en snorkel met het gezicht naar beneden gericht. De snorkelaar haalt adem door de snorkel en kijkt naar het onderwaterleven door een duikbril. Aldus Wikipedia. Tijdens onze cursus leer je de beste technieken om rustig en beheerst te kunnen duiken, ademhalen en genieten onder water. Zo ben jij onder water veel rustiger en zie je meer. Daarbij lukt het je dan om het snorkelen veel langer vol te houden, voor nog meer plezier.

Kosten
Voor deelname aan de snorkellessen vragen we een bijdrage van € 46,75 per maand. Wij hebben snorkelmateriaal, maar eigen materiaal mag ook.
Inschrijven is gratis als je bij ons op zwemles hebt gezeten, je kunt dezelfde zwemlespas gebruiken. Inschrijven doe je dan bij de balie van de receptie. Heb je niet bij ons zwemles gezeten? Dan betaal je € 12,50 voor het inschrijven en het maken van het pasje. We maken dan ook meteen een foto van je zodat we weten wie je bent.

De snorkellessen worden gegeven op woensdag van 15.45 – 16.30 uur. De eerste les is op 30 oktober.