Versoepelingen vanaf 25 september

Vanaf 25 september mogen de zwembaden en sportaccommodaties weer ruimer open! Er blijven wel richtlijnen bestaan voor je eigen veiligheid en ieders gezondheid.

De 1,5 m afstand blijft een dringend advies. Ook voor onze medewerkers willen we een veilige werkomgeving bieden. Graag ten alle tijden deze afstand van elkaar te bewaren. Onze accommodaties wordt regelmatig schoongemaakt en extra gedesinfecteerd. De kleedkamers, douches zijn weer normaal geopend. Je bent zelf verantwoordelijk voor je spullen.

We zijn op dit moment druk om te kijken hoe snel we de accommodatie weer (bijna) volledig open te kunnen laten gaan. Ook daar zijn weer aanpassingen voor nodig. In het gebouwbeheerssysteem (ventilatie, desinfectie, waterbehandeling) maar ook in de personeelsbezetting. Zodra we het nieuwe rooster rond hebben, communiceren we dat op deze plaats. Check hier de openingstijden vanaf 25 september 2021. Je hoeft niet meer te reserveren.

Houd onze facebook– en instagram pagina in de gaten voor laatste updates. En voel je vrij om te bellen (055-3662600 wel last van KPN storing vanaf 20-9) met de receptie, of even langs te komen voor informatie aan de Laan van Zevenhuizen 381. Mailen kan ook: receptie@sprenkelaar.nl