Oktober acties in de Sprenkelaar

In de maand oktober hebben we altijd leuke acties voor onze bezoekers:

Alle 10-badenkaarten –> 11 badenkaarten

Alle 25-badenkaarten –> 27 badenkaarten

En deze badenkaarten blijven nog heel lang geldig.
Want we zijn nog lang niet weg aan de Laan van Zevenhuizen!
De gemeente Apeldoorn heeft plannen om een nieuwe Sprenkelaar te gaan bouwen. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Er is echter nog niets besloten en het kan nog wel járen duren voordat er een nieuwe Sprenkelaar komt. We houden je daar natuurlijk van op de hoogte.

Aanmelden voor Zwemupdate voor laatste nieuws én leuke extra korting
Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste Sprenkelaar nieuws en wil je extra korting ontvangen? Meld je je dan aan voor de Zwemupdate (nieuwsbrief) onderaan de homepage van onze site. Je mailadres wordt écht alleen maar voor deze mailing gebruikt, bovendien kun je je heel makkelijk weer afmelden. In de laatste week van oktober komt deze nieuwsbrief met korting naar je toe. Wil je hulp bij het invullen van de Zwemupdate? Vraag het aan onze receptionist.

Voorwaarden extra oktober actie zwemupdate: alleen voor onze lezers van de zwemupdate komt er rond 19 oktober een extra actie via de Zwemupdate mail. Op vertoon van deze nieuwsbrief op je telefoon of uitgeprint in de mail, krijg je een extra bezoek bovenop de oktober-meerbadenkaarten-actie. En je ontvangt eenmalig persoonlijk een korting van 10% op een 6 maanden zwem en/of Aquasportabonnement. Deze 10% korting is eenmalig op naam van de nieuwsbrieflezer en wordt in het systeem gezet. De korting kan ingeleverd worden tot maximaal 6 maanden na uitgifte van de nieuwsbrief. Als je je na 20 oktober aanmeldt, krijg je niet alsnog deze korting via de zwemupdate. Je ontvangt dan de nieuwsbrief van november zonder deze specifieke actie. 

Tarieven meerbadenkaarten;  kijk hier