Januari Sportmaand!

Begin het jaar 2019 gezond en sportief met de januari Sportmaand in de Sprenkelaar!

Op maandagavond hebben we Aquarobics weer op het schema gezet: van 20.00-20.30 uur zet Aquasportinstructeur Nicole je weer flink in beweging!
En de hele maand januari plakt ze daar ook nog een gratis extra buikspierkwartier aan vast voor iedereen!

Verschillende Aquasportinstructeurs bieden extra activiteiten binnen of na hun lessen aan. Klik hier voor het hele schema . Voor de extra activiteiten hoef je niets extra’s te betalen.

En de januari sportmaand is ook geschikt voor iedereen die weer wil komen zwemmen; op verschillende tijden kun je komen banen zwemmen. Haal jij ook de eerste 2019 meter in het diepe bad? Schrijf je naam op de poster als je deze 80,5 banen hebt gehaald.

In de week van maandag 7 t/m vrijdag 11 januari hebben we voor iedere zwemmer / aquasporter wat lekkers klaar staan om even bij te kletsen onder het genot van een gratis kopje koffie of thee. Je kunt dan op je gemakje even uitrusten van de 2019 meter zwemmen, de les Disco Aquajoggen en bekijken wat je volgende extra activiteit zullen zijn.

Op maandag (11.15) en vrijdagochtend (11.45) kun je bijvoorbeeld meedoen met een proefles AquaChi door Esmeralda; dit is een combinatie tussen wateryoga, pilates en taiChi:

Het Sprenkelaar Team wenst iedereen een heel fijn, gezond en sportief 2019 toe!