Werken bij de Sprenkelaar

vacatures

Werken in een zwembad, hoe fijn is dat!? Blije mensen, volop ontspanning, water en warmte. Bij zwembad de Sprenkelaar zijn we altijd op zoek naar enthousiaste krachten. Momenteel zoeken we:

  • Lifeguards
  • Zwemonderwijzers
  • Aquasportinstructeurs

Kwalificaties
Om in een zwembad te mogen werken heb je verschillende kwalificaties nodig. Ten eerste is het natuurlijk handig dat je goed kunt zwemmen. Een zelfstandig toezichthouder zal een diploma “Lifeguard” moeten behalen. Als assistent toezichthouder volsta je met het meedoen aan de vaardigheidstesten. Deze vaardigheidstesten worden een paar keer per jaar afgenomen. Iedereen die toezicht houdt in ons zwembad, moet hier aan meedoen. Er worden verschillende oefeningen gedaan, zoals zwemmend redden, een persoon van de bodem (3,5 meter) halen en verschillende manieren om een slachtoffer uit het water te halen.

EHBO
Alle medewerkers die toezichthoudende taken hebben en/of zwemonderwijzer zijn, hebben een geldig EHBO-diploma. Deze wordt ook (minimaal) 2x per jaar intern herhaald. Wij beschikken in de accommodatie ook over een AED-apparaat. Naast de training in reanimatie komen ook kleine ongevallen, epileptische aanvallen en bijvoorbeeld oververhitting aan bod. Dit laatste is bijvoorbeeld van toepassing als bezoekers te lang in de stoombaden blijven zitten.

Klantvriendelijkheid
Natuurlijk staat in de recreatie-branche het gastheerschap voorop. Jij bent de gastheer/gastvrouw en zorgt ervoor dat onze bezoekers welkom worden geheten en met een tevreden gevoel weer naar huis gaan!

Zwemonderwijzer
Wij zijn altijd op zoek naar zwemonderwijzers. Ben je gediplomeerd zwemonderwijzer of lijkt het je leuk om hier in je diploma te halen of wil je stage lopen in het zwemonderwijs voor je opleiding. Solliciteer dan bij de Sprenkelaar.

Solliciteren
Lijkt een baan in het zwembad jou leuk en voldoe je aan bovengenoemde vaardigheden? Wil je ons in de vakanties, weekenden en/of avonden bij ons te werken? Stuur dan een e-mail met je motivatie en CV naar info@sprenkelaar.nl. Vermeld tevens wie je bent, wat je wilt doen en wanneer je beschikbaar bent.