De Sprenkelaar gedeeltelijk weer open

Wij hebben heugelijk nieuws: de Sprenkelaar mag weer open! Na een flinke tijd volledig dicht te zijn geweest vanwege het coronavirus, kunnen we nu gedeeltelijk weer open. In dit bericht lees je hier meer over.

Wij kunnen niet direct open. Binnen de aangekondigde maatregelen zullen wij alles eerst nog moeten inrichten op de 1,5 meter samenleving en het 1,5 meter zwemmen. Hier zijn we al wel mee begonnen, maar het is nog wachten op protocollen vanuit de zwembadbranche. Zodra die bekend zijn gaan we deze protocollen implementeren in de Sprenkelaar.

Dit willen we op korte termijn realiseren:

  • Zwemlessen starten op 25 mei 2020 weer. In eerste instantie is dit alleen voor het A-, B- en C-diploma. Als zwemlesklant ontvang je hierover apart bericht.
  • Aquasport en banenzwemmen starten op 2 juni 2020 weer, maar wel in aangepaste vorm.

Let op: wij doen er alles aan om dit werkend te krijgen, maar er zijn nog een paar open eindjes die we gesloten moeten krijgen. En we blijven uiteraard het RIVM in de gaten houden en zullen ons daarop blijven aanpassen.

Wanneer wij weer opengaan dan zal dit in aangepaste vormen zijn, die passen bij de 1,5 meter samenleving. Wees hier dus op voorbereid.

Houdt onze Facebookpagina en deze website in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen. Een e-mail van ons ontvangen met updates? Meld je dan via het formulier onderaan deze pagina, in de footer van de website.

We hopen spoedig iedereen weer te mogen verwelkomen, maar hopen ook op begrip voor de aangepaste roosters en maatregelen.

Blijf gezond en hopelijk tot snel!