Bijzonderheden rondom de feestdagen

De periode rondom de Kerst en Nieuwjaardagsdag is het altijd een hectische tijd met veel aangepaste tijden en bijzonderheden.

Bij de receptie staan er nieuwsbrieven en kerstroosters klaar, de ouders van de zwemlessen zijn via een digitale nieuwsbrief op de hoogte gesteld én er is een digitale Zwemupdate uit gegaan vandaag voor iedereen die op de hoogte gehouden wil worden van alle nieuwtjes (dit gaat dus via deze site).

Hieronder op een rijtje de belangrijkste zaken;

  • Op zaterdag 15 december is het de laatste keer afzwemmen voor het zwemdiploma in 2018. Dit doen we dan op deze zaterdag. Dat betekent dat het diepe bad vanaf 15.00 uur gesloten zal zijn voor het diploma-feest.
  • Vrijdag 21 december viert het bestuur en het personeel van de Sprenkelaar zijn jaarlijkse kerstborrel. Dit betekent dat het zwembad ná de zwemlessen gesloten zal zijn. Er is dus geen Sauna en Relaxavond.
  • Zaterdag 22-12 t/m zondag 6 januari 2019 kerstvakantieroooster.
    De zwemlessen gaan op de normale tijden door.

De Sprenkelaar is gesloten op:
Maandag 24, dinsdag 25 en woensdag 26 december. Maandag 31 december en dinsdag 1 januari 2019.
Op deze dagen zijn er dus ook geen zwemlessen.

De koffie staat klaar
Ná de kerstvakantie staat de koffie klaar! Voor iedere zwemmer hebben we koffie/thee en krentenbrood klaar staan in de wellness. Zo kun je nog even lekker bijpraten over de afgelopen feestdagen. Van maandag 7 t/m vrijdag 11 januari 2019 tijdens het banenzwemmen.

Januari Sportmaand
En ook dan begint de januari Sportmaand weer. Met o.a. extra Aquarobics op maandagavond 20.00-20.30 uur én gratis buikspierkwartier.
Binnenkort hier meer info over op deze site.

Vanaf 2 januari 2019 zijn de zwemtarieven ook aangepast. Dit i.o.m. de gemeente Apeldoorn. Informeer bij de receptie naar de nieuwe tarieven. Tip van de Sprenkelaar: verleng je (zwemles) abonnement alvast in 2018 🙂

Wist je dat we via Instagram en facebook wekelijks berichten posten? Dan loop je helemaal niets meer mis.
Mocht je nog informatie missen in dit rijtje, mail of bel (055-3662600) dan gerust naar de receptionist. Wij helpen je graag!

 

Namens het Sprenkelaar Team wensen we jullie hele mooie feestdagen en een gezond en sportief 2019 toe!