Afscheid Bianca

Na bijna 20 jaar gewerkt te hebben in de Sprenkelaar, gaat Bianca ons verlaten. Ze verruilt ons binnenbad voor het buitenbad “de Boskoele” in Gorssel waar zij de functie van assistent manager gaat uitvoeren. Esmeralda gaat haar functie in de Sprenkelaar overnemen. Vandaag was het afscheid van Bianca van haar aquasportgroepen en het personeel. We gaan je missen Bianca!

Afscheid Bianca: Dursun spring spontaan het water in tijdens de Aquarobics-les

Bianca is in 1999 in dienst gekomen bij zwembad de Sprenkelaar. Naast ook de zwemlessen en baby-peuter-kleuterlessen heeft zij zich ontwikkeld tot coördinator Aquasporten. In 2003 heeft het zwembad de eerste Aquasport workshop voor zwembaden in Nederland georganiseerd; Aquaski. De Sprenkelaar heeft zich daarmee op de Aquasportkaart van Nederland gezet als opleider in Aquasport. Daarna volgde een serie van verschillende Aquasport workshops (o.a. AquaPilates, Aquadream, African Moves, AquaZumba etc). Tot in 2011, daarna is Kataqua (Katrien Lemahieu, oud medewerker Sprenkelaar) begonnen met opleiding tot Aquasport instructeur.

heerlijk gebakje bij het afscheid van Bianca
Esmeralda neemt het Aquasport stokje over van Bianca

Esmeralda neemt het Aquasport stokje van haar over. Hieronder volgt een korte introductie van haar:

Esmeralda nieuwe productontwikkelaar Aquasport

Esmeralda is een bekende in Aquasportland. Naast de (Aqua-)sportlessen die ze geeft, heeft ze ook veel ervaring met alles wat met water te maken heeft.

Ze is 35 jaar geleden geboren in een studentenhuis in Nijmegen. Haar ouders waren toevallig voor studie in Nederland. Na 3 maanden zijn ze weer terug naar Portugal verhuisd waar ze tot zes jaar geleden heeft gewoond. Samen met haar Belgische vriend zijn ze naar Nederland gekomen om hier een leven samen op te bouwen. Ze hebben inmiddels twee meiden (Gabriella van 4 en Ollívia van 1 jaar) en wonen ook in Apeldoorn. Esmeralda is in Portugal opgeleid als Sport & Bewegingswetenschapper. Samen met haar ervaring in de zwembadbranche brengt dat haar de uitdaging om deze functie in de Sprenkelaar van Bianca over te nemen. Ze heeft er zin in om met het Aquasportteam aan de slag te gaan! Naast het op niveau houden van de skills van het team wil ze ook nieuwe producten gaan bedenken.

We zijn heel blij dat Esmeralda deze functie van Bianca gaat overnemen. En natuurlijk gaan we Bianca erg missen!

Meer foto’s over het afscheid van Bianca vindt je op onze instagram en facebookpagina.